Menu
Your Cart

Пакетирани храни

Пакетирани храни
Таджаска са сорт дребни лилаво-кафеникави маслини, които растат предимно в Лигурия- Италия Маслините са ръчно обезкостени и са заляти с екстра върджин зехтин и подправки, .Отличен вариант за месни и рибни ястия, пасти, сирена, салати, ориз, сандвичи, както и чудесна съставка за сосове...
34.99лв.
Цена :34.99лв.
Цели глави артишок в слънчогледово олио с подправки  Разфасовка   580 мл  Отцедено количество 300 грСъхранявайте на хладно и сухо място.След отвавяне да се съхранява в хладилникМоже да се рециклира: опаковка от стъкло...
10.70лв.
Цена :10.70лв.
Brand: Granoro
Бобовите растения Granoro са подбрани поради техния вкус, еднородност на цвета, размера и зрялостта. Сварени в естественото си състояние, те просто се осоляват (съдържанието на сол е по-малко от 1%) и се съхраняват в така наречената „консервираща течност“, състояща се от разтвор на вода и сол, който..
3.25лв.
Цена :3.25лв.
Brand: Cannone
Зелени маслини с костилка в саламура.Разфасовка   580 мл  отцедено количество 300 грСъхранявайте на хладно и сухо място.След отвавяне да се съхранява в хладилникМоже да се рециклира: опаковка от стъкло...
9.90лв.
Цена :9.90лв.
Крем от манатарки и трюфел . Подходящ за приготвяне на паста , ризото , брускети състав: Манатарки 67%, летен трюфел  (Tuber Aestivum 1% ),зехтин екстравърджин , лук,бяло вино,сол,захар, коректор на киселиносттанетно тегло :  130 гр ..
12.90лв.
Цена :12.90лв.
Оризът Arborio е широко ценен заради своите характеристики. Зърното е голямо и перлено и по време на готвене  абсорбира много течност  и увеличава обема си. Арборио е по-подходящ за приготвянето на  по-кремообразни  видове ризото, тъй като отделя повече нешесте.СРЕДНИ ХРАНИТЕЛНИ ..
8.00лв.
Цена :8.00лв.
При готвене зърната на Карнароли  не отделят толкова нишесте, както напримр при ориз Арборио. Остават по - отделени едно от друго, което го прави много подходящ за приготвяне на всички видове ризото , така и на  оризови салати ..
8.00лв.
Цена :8.00лв.
Brand: Cannone
Сушени домати в слънчогледово олио разфасовка   580 мл  отцедено количество 300 гр                           Съхранявайте на хладно и сухо място.След отвавяне да се съхранява в хладилникМоже да се рециклир..
9.90лв.
Цена :9.90лв.
Brand: Cannone
Сушени домати в  слънчогледово олио разфасовка    314 мл  отцедено количество 150 грСъхранявайте на хладно и сухо място.След отвавяне да се съхранява в хладилникМоже да се рециклира: опаковка от стъкло..
6.99лв.
Цена :6.99лв.
 Манатарки от Район Vаltellina, находящ се в северната част на Италия с границата й с Шверцария.  Избрани сушени манатарки, идеални за рехидратиране и използване за бързо приготвяне на предястия като паста , ризото, за приготвянето  на супи и сосове .Разфасовка   50 гр&..
19.99лв.
Цена :19.99лв.
Филе от Аншоа
New Hot
Състав :Филета от ашоа,слънчогледово олио ,солда се съхранява на сухо млясто далеч от слънчева светлина.Нето 80 гр / Бруто 42 гр Произведено и пакетирано  в Мароко  ..
5.20лв.
Цена :5.20лв.
Цели, плътни филета риба тон вид " Жълта перка"Характеризира се с нейното светло розово на цвят месо и ниско съдържание на мазнини, жълтата перка е най-престижният вид сред внасяните риба тон. Улавя се във водите на Атлантическия и Индийския океан.Подредени в буркан залети със зехтин, филетата риба ..
19.99лв.
Цена :19.99лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.