Menu
Your Cart

Краве Сирене

Краве Сирене
Горгонзола долче- ( Dolce)  в смисъл "сладко" на италиански, Gorgonzola Dolce DOP е меко, синьо, маслено сирене, приготвено с От пастьоризирано краве мляко.Има бледожълта, кремообразнапаста, изпъстрена със сини и зелени вени.Вкусовете не са много напористи, сладки, меки с нотки на заквасена сме..
5.75лв.
Цена :5.75лв.
Проволене е сирене от краве мляко , което зрее между 2 и 3 месеца. Отличава се с бледо жълт цвят, мек, маслен вкус.Идеален придружител към аперитиви, салати, при запичане се разтапя, може да се използва при приоготвянето на пици, фокачи, сандвичи...
4.20лв.
Цена :4.20лв.
Характеризира се с мек и нежен млечен вкус .  Прясното Азиаго да се  нареже , за да се приготвят панини или сандвичи; може да се разтопи и на различни ястия.Класифицира се като швейцарски тип или алпийско сирене.СЪСТАВ:  краве мляко, сол, сирище, млечни ферменти t° НА СЪХРАНЕНИЕ:..
3.20лв.
Цена :3.20лв.
Грана Падано е популярно твърдо италианско сирене. Сиренето има солен, пикантен вкус, с лек орехов отенък. Грана Падано напомня на Пармиджано Реджано, но за разлика от него, се произвежда не само в региона Емилия-Романя, но и в други области на Италия: Венето, Трентино-Южен Тирол, Пиемонт и Ломбарди..
5.40лв.
Цена :5.40лв.
Пармиджано Реджано  100 гр
New Hot
Пармиджано Реджано  е най-известното италианско сирене в света. Нарича се така, защото произлиза само от региона Емилия-Романя, Парма, Реджо Емилия, Модена и  Болоня. Сиренето, изготвено зад тези предели на региона, не може да използва запазената марка „пармезан“. Пармиджано Реджано се отн..
6.90лв.
Цена :6.90лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.