Menu
Your Cart

Овче Сирене

Овче Сирене
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиПроизведено от овче мляко, пастьоризирано при 72 ° C, охлаждане при 32 ° - 35 ° C.След това сиренето се саламурява и суши в студено помещение при 6 ° - 8 ° C.своята мекота,  и интензивен аромат.Органолептични характеристикиБяло сирене с гладка текстура, което има тенденция да стан..
28.00лв.
Цена :28.00лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиТова пекорино е резултат от желанието да се съчетаят парфюмът и ароматът на овчето мляко със силния аромат на черния трюфел.По този начин получаваме добре балансирано сирене с елегантни и ароматни нотки, вкусно съчетано с ястия, приготвени със сезонни пресни зеленчуци, с щипка пресен с..
28.70лв.
Цена :28.70лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиПекорино Пера се ражда от желанието да комбинира аромата и вкуса на овче мляко с деликатния аромат на круша.По този начин сме получили сирене с уникални характеристики в своя жанр, перфектно се наслаждаваме на ястия, приготвени със сезонни зеленчуци.Крушата Pecorino, ако се консервира ..
32.00лв.
Цена :32.00лв.
Пекорино Романо 100 гр
New Hot
Пекорино е термин, използван за определяне на италиански сирена, произведени от 100% овче мляко.От четирите сирена Pecorino, които са получили статут на Защитено наименование за произход (ЗНП) съгласно законодателството на Европейския съюз, Pecorino Romano е един от най-древните видове сирена, както..
4.30лв.
Цена :4.30лв.
Brand: Romagna Terre
Произведено от овче мляко, пастьоризирано при 72 ° C, охлаждане при 32 ° - 35 ° C.Добавят се култури от сирене и сместа се оставя да ферментира, след което се добавя сирище и сместа се коагулира. Изварата се начупва и се отцежда във форми.След това сиренето се саламурява и суши в студено помещение п..
28.00лв.
Цена :28.00лв.
Пекорино Сардо  100 гр
New Hot
Трапезно сирене, приготвено изцяло от овче мляко от овце, отглеждани в зелените пасища на Сардиния. . Кората е тъмна. Цилиндричен външен вид . Пастата е бяла или с леко сламен цвят, вкусът е прогресивно пикантен . Това е отлично трапезно сирене през първите четири месеца на зреене, отлично за н..
4.30лв.
Цена :4.30лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиПроизведено от овче мляко, пастьоризирано при 72 ° C, охлаждане при 32 ° - 35 ° C.Отлежава над 90 дни в девствени букови щайги с метличина, така че да запази своята мекота, аромат и интензивен аромат.Органолептични характеристикиНежно и компактно сирене с цвят слонова кост.Вкусът е дел..
28.00лв.
Цена :28.00лв.
Пекорино Тоскано 100 гр
New Hot
Пекорино с гладка и компактна кора, чийто червен цвят, типичен за тосканската традиция, припомня методите на стареене от миналото. Пастата е гладка и еднородна и може да има леки отвори. Вкусът, който се развива с по-голямо стареене, е деликатен и остър, докато нотките на млякото придават свежест на..
4.10лв.
Цена :4.10лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.