Menu
Your Cart

Овче Сирене

Овче Сирене
Пекорино Романо 100 гр
New Hot
Пекорино е термин, използван за определяне на италиански сирена, произведени от 100% овче мляко.От четирите сирена Pecorino, които са получили статут на Защитено наименование за произход (ЗНП) съгласно законодателството на Европейския съюз, Pecorino Romano е един от най-древните видове сирена, както..
5.40лв.
Цена :5.40лв.
Трапезно сирене, приготвено изцяло от овче мляко от овце, отглеждани в зелените пасища на Сардиния. . Кората е тъмна. Цилиндричен външен вид . Пастата е бяла или с леко сламен цвят, вкусът е прогресивно пикантен . Това е отлично трапезно сирене през първите четири месеца на зреене, отлично за н..
5.40лв.
Цена :5.40лв.
Пекорино с гладка и компактна кора, чийто червен цвят, типичен за тосканската традиция, припомня методите на стареене от миналото. Пастата е гладка и еднородна и може да има леки отвори. Вкусът, който се развива с по-голямо стареене, е деликатен и остър, докато нотките на млякото придават свежест на..
4.10лв.
Цена :4.10лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.