Menu
Your Cart

Смес Сирена

Смес Сирена
Твърдо сирене, с цвят на  слонова кост, със сладък вкус и особено богато на протеини.Качорикота е сирене приготвено от козе и овче мляко, с компактна, ронлива текстура и тънка и мека коричка.Може да се яде прясно като трапезно сирене,с чаша хубаво вино, прекрасно за настъргване върху салат..
10.40лв.
Цена :10.40лв.
Brand: I CREATIVI
Сиренето  с босилек е приятна изненада: неочакваната комбинация от вкусове създава едновременно интензивен и деликатен микс, способен да даде устойчиви вкусови усещания за дълго време дори след дегустация. Страхотно е в представянето на пресни и летни аперитиви и предястия Може да се съчетае с ..
10.40лв.
Цена :10.40лв.
Brand: I CREATIVI
В допълнение към обичайната употреба като аперитив, интересно е да опитате I CREATIVI  с бадем като комбинация в плато с различни колбаси, за да подобрите контраста. Добре се съчетава както с  десертни вина ,деликатно ароматизирано бяло вино, с леки  червени ,  също и с добра кра..
10.40лв.
Цена :10.40лв.
Полутвърдо сирене. Цилиндричен външен вид с отпечатъци на кошницата в която е зряло , бял  цвят с тенденция към сламеножълт, със средно интензивен прясно млечен мирис, със сладък и леко солен вкус,с компактна консистенция с разпръснати маслини във вътрешносттаСЪСТАВ: овче и краве мляко, сол, си..
4.10лв.
Цена :4.10лв.
Brand: I CREATIVI
Сиренето с орехи е традиционна класика, преосмислена по вкусен и модерен начин, за отличен завършек на храненето. Може да се съчетае с червени вина с добра структура и пикантни и препечени нотки.Малките сиренца от серията Creativi  са приготвени от краве и овче мляко,отличават се с нежна тексту..
10.40лв.
Цена :10.40лв.
Brand: I CREATIVI
Обожаван от младите хора, сиренето с пеперончино осветява всеки аперитив!  Идеално се съчетава с пенливи вина  или още по-добре с качествени занаятчийски бири.Малките сиренца от серията Creativi  са приготвени от краве и овче мляко отличават се с нежна текстура, маслено - млечен вкус...
10.40лв.
Цена :10.40лв.
Кората е тънка и цветът й е слонова кост. Полутвърдо сирене с разпръснати  малки парченца пеперончино във вътрешносттаВкусът е  кремообразен и млечен. Послевкусът е дълъг и пикантен поради пеперончино в края.СЪСТАВ: овче и краве мляко, сол, сирище , пеперончино  t° НА СЪХРАНЕНИЕ:..
4.10лв.
Цена :4.10лв.
Brand: I CREATIVI
Малките сиренца от серията Creativi  са приготвени от краве и овче мляко,отличават се с нежна текстура, маслено-млечен вкус.Изисканото, подправено с истински трюфелиНай-популярното от творческото семейство на I CREATIVI:  с интензивен и устойчив естествен аромат.Подходящ за предястия или н..
12.90лв.
Цена :12.90лв.
Brand: I CREATIVI
Сирене с шам-фъстък, интензивен и деликатен плод, който носи средиземноморски аромати на трапезата през цялата година. Отличен за използване при приготвяне на вкусни и оригинални аперитиви. Добре се съчетава с различни видове виноСредни стойности за 100 g продуктЕнергийна стойност kj 1622 / kcal 391..
10.40лв.
Цена :10.40лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.