Menu
Your Cart

Romagna Terre

Brand: Romagna Terre
Козе сирене зряло в брашно от рожковСирене с гладка, мека и еластична текстура, обработено по традиционни методи с добавяне на избрани предястия.Млечнобяла паста с  мек и деликатен вкус, сирене разтапящо се в устата..
28.00лв.
Без данък :28.00лв.
Brand: Romagna Terre
Пекорино ал тартуфо ~ 500 гр вакуум..
35.40лв.
Без данък :35.40лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиПроизведено от овче мляко, пастьоризирано при 72 ° C, охлаждане при 32 ° - 35 ° C.След това сиренето се саламурява и суши в студено помещение при 6 ° - 8 ° C.своята мекота,  и интензивен аромат.Органолептични характеристикиБяло сирене с гладка текстура, което има тенденция да стан..
28.00лв.
Без данък :28.00лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиТова пекорино е резултат от желанието да се съчетаят парфюмът и ароматът на овчето мляко със силния аромат на черния трюфел.По този начин получаваме добре балансирано сирене с елегантни и ароматни нотки, вкусно съчетано с ястия, приготвени със сезонни пресни зеленчуци, с щипка пресен с..
28.70лв.
Без данък :28.70лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиПекорино Пера се ражда от желанието да комбинира аромата и вкуса на овче мляко с деликатния аромат на круша.По този начин сме получили сирене с уникални характеристики в своя жанр, перфектно се наслаждаваме на ястия, приготвени със сезонни зеленчуци.Крушата Pecorino, ако се консервира ..
32.00лв.
Без данък :32.00лв.
Brand: Romagna Terre
Произведено от овче мляко, пастьоризирано при 72 ° C, охлаждане при 32 ° - 35 ° C.Добавят се култури от сирене и сместа се оставя да ферментира, след което се добавя сирище и сместа се коагулира. Изварата се начупва и се отцежда във форми.След това сиренето се саламурява и суши в студено помещение п..
28.00лв.
Без данък :28.00лв.
Brand: Romagna Terre
ХарактеристикиПроизведено от овче мляко, пастьоризирано при 72 ° C, охлаждане при 32 ° - 35 ° C.Отлежава над 90 дни в девствени букови щайги с метличина, така че да запази своята мекота, аромат и интензивен аромат.Органолептични характеристикиНежно и компактно сирене с цвят слонова кост.Вкусът е дел..
28.00лв.
Без данък :28.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.